Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sådan solig aprildag!

Den lämnar varken kropp

eller psyke orörd

Genast börjar den

tanka så mkt det

bara får plats

Solen i bara linne

värmer precis så fint

som den gjort ett

antal tidigare år

Katterna och jag

njuter på altanen

allt vi förmår




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-12 18:43



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Solen i bara linne ... så ljuvligt sagt :-)
Den lämnar inte kropp eller psyke orörd ... många fina goa ord i din text/ kram
2016-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP