Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genom livet

 

var födds respekt

 

hur kommer man till ödmjukheten

 

hur lär man sig ansvar

 

 

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 414 gånger
Publicerad 2016-04-13 07:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP