Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din röst så vacker

 

 

förälskelsens rosa

förvandlade ditt falskspel

till renaste sång

 

nu låter det något annat

 

ha ha

 

vem behöver komedier

när man har sig själv

att betrakta

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 547 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-13 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP