Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mörkt, åt det gotiska hållet


Graven

Mellan granarna, över blöta löv
Dansandes mellan stenarna, tills blodet kyls

Så många år har passerat, jag räknar generationerna

Jag kan ännu höra sorgen skrika från graven
Jag kan ännu känna sorgen trycka mot mig

Elisabeth, ditt barns liv gick ej att skona
Låt oss skonas från din skräckinjagande skepnad

Giv oss sinnesfrid....




Fri vers (Fri form) av Masterlord
Läst 364 gånger
Publicerad 2016-04-13 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord