Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mer av det dystra och vemodiga slaget


Tid av förändringar

Jag drömde inatt att du var här
Så nära intill, jag håller dig kär

Jag drömde inatt att jag såg dig le
Men det var då, nu mäktar jag ej att se

Jag drömde inatt om ett porträtt där färgen sinade
Dina sista stunder i detta jordeliv var alltför pinade

Jag drömde att ännu fanns värme, ännu fanns det tid
Nu väntar blott sorg, nu väntar en mödosam strid




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 410 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-13 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord