Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite mer av det samhällskritiska


Hej konsument

Vi hoppas du njuter av en billig yoghurt
Du sparar pengar och blir lycklig på en stört

Vi drömmer om att du är tillfreds med dina piller
Ta de, glöm bort att du din vardag förspiller

Vi önskar så att fett och kalorier gör dig glad
När ni ställs upp i kö, på rad efter rad

Vi vill så gärna att billigt nöje förgyller
När ditt konto töms och du skuldhöger fyller

Vi håller tummarna för att du har allt
du behöver i ditt simpla liv

Tom luft och onödigt skräp
Tills dess att din värdighet blir dräpt




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-13 12:30



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
alltså din samhällskritik är super !
förlåt inser jag läste dig för snabbt 2016..för den här kommer jag inte ihåg.

men det är din ande som svävar här
Bravo!


2018-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Masterlord