Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu ett försök att driva ett spjut mot obegränsad konsumtionshets kan man säga?


Lycklig idiot

Du är en duktig marionett
Styrs och kontrolleras alltför lätt
Skåda mitten av spindelns nät
Förfäras du av sanningen som ej är ren och slät?

Du ler åt medias idioti
Förslavas i total apati
De utvaldas åsikter du knäböjer för
Alternativa röster skrämmer, dig de ej berör
Du är inte fri, ger dig utan utan strid
Det har fortgått under alltför lång tid




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-13 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord