Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är vi alla upphängda på ett kors?

Hur skulle jag klara livet

utan de som klär av sig

i ord och toner på en cd

får mig att känna

att jag kanske kanske

fortfarande lever

Bara det att det faktiskt

existerar texter och män

som Bob Hansson

gör ju livet så mycket

mer levande och

åtråvärt oavsett i

vilken form det

kommer eller 

hur många minuter

i taget; du heliga

LEVANDE-känsla

att mitt hjärta

fortfarande slår

att mitt känsloliv

överlevt alla dessa

hot och törnar

med dödliga diagnoser

som fullkomligt strös

som rosor i hemlighet

av dem som läst

lite medicin




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-13 14:06



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Vilket fint djup det är i denna din text!

Du-heliga-levande-känsla som du njuter av är läkande att få höra om. Fortsätt med det min vän. Trotsa läkarorden och lev i nuet/ kram
2016-04-14

  aol
Så berörande skaldat
2016-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP