Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ömma tårar


Jag saknar dig bara mer och mer

När jag vaknade idag önskade jag 
att du log mot mig 
och sa godmorgon 
som du gjorde förr.

Du gjorde inte bara mig
utan alla i din omgivning så levande

och jag saknar dig bara mer och mer
för varje dag som går.

Så när jag senare under dagen
gick till din grav

ville jag bara sjunka ner genom jorden
smeka dina kinder
och säga att jag älskar dig.

När tårarna rann som mest
samlade jag upp lite av min sorg
på mina fingertoppar
och 
strök ömt över ditt namn.

Jag uppdaterar dig alltid
på det senaste som hänt
ibland små patetiska saker
jag kanske bara tänkt
och jag vet att du hör mig
även om du inte ger några svar
som idag
då jag berättade att vår son

fått sitt körkort.

Så just idag blev saknaden
olidligt stor
solen sken
våren är här
du hade varit så lycklig
för så mycket i våra liv

och jag saknar dig bara mer och mer
för varje dag som går.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-13 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP