Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att känna av OCD eller åtminstone liknande irriterande tankar om att man inte blir perfekt i sitt skapande...


Tvångstankar

Jag ser ut över bordet, bläddrar bland multet papper i natten så sen
Slänger gamla notiser, gör mig av med gamla lappar medans luften ej känns len

Närhelst jag skapat någonting, måste det försvinna
Som vatten längs med marken ska det rinna

Aldrig nöjd, aldrig tillfreds, aldrig lugn
Ångesten slår tillbaka, en känsla hård och tung

Tankar så enerverande och störande
Ångest som biter, jag hoppas du finner min värld rörande...




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 398 gånger
Publicerad 2016-04-13 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord