Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration från Litterinas text: en tisdag i ordlöshetens makt

 




Tomrum

 

 

så blåste han hennes öra

 

och åstadkom samma vinande toner

 

som ur en tomflaska.....

 

 

 

 

.....han tappade andan




Övriga genrer av anneluca
Läst 527 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-03 21:48



Bookmark and Share


  aol
gillas
2008-05-27

  anneluca
Ja
2006-10-10

    Gisan
Vackert!
2006-10-10

  småbusig
Skrattade gott åt den här... TACK !!!
2006-05-03
  > Nästa text
< Föregående

anneluca
anneluca