Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klittrar.

Fingrarna rör sig genom min våta djungel
Ner i den mörka grottan.
Cirkulera..
Cirkulera..

Sluter mina ögon och fantiserar
Hur du kysser mig
Biter mina bröst
Knullar mig vårdslöst.

Orgasmen för floden med sig.
Jag stönar högt.
Ännu en soffkudde förstörd av mina lustar.





Fri vers (Spoken word/Slam) av Sofiisenasa
Läst 377 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-13 21:54



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar!
2016-04-21

  Zandor
vad skönt du ordar.../zandor
2016-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Sofiisenasa
Sofiisenasa