Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även som vuxen känns tryggheten inte alltid närvarande i ens egna solida fort


Nattmara

Jag räds min lägenhet, här finns ingen trygghet
Blott slukande mörker och tomhet, vad mer? Ingen vet

Jag fasar för varje hörn, där döljer sig varelser så skygga
Väsen som vill mig ont, som är onda och ack så stygga

Jag fruktar det okända, skratten som tycks dansa längs med väggarna
En isande skräck som sjunger i natten och klättrar i häggarna

Jag skräms av natten, så okänd är den som väcker barndomens maror
Som förföljer och plågar, som tar stryptag med sina mentala snaror




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 290 gånger
Publicerad 2016-04-14 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord