Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"du får gråta om du vill"

frågar om du mår bra säkert tusen gånger under kvällen
jag trodde att det var det du ville höra

jag cyklar iväg från kvällen
iväg från problemen i Stockholm
ramlar på vägen

ringer dig för säkert 20:e gången
du sover hos någon annan
inte jag
inte mig

kollar mobilen dagen efter
tänker,
inte jag
inte mig,
inte hon igen




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 175 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-13 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans