Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomma eller trumma

Till vad lyss du helst?
En blomma eller trumma?

De blinda, dövstumma
från detta val tycks frälst
av goda Livet självt

ty likväl som Livet hörs i forsens språng,
i syrsans spel, i humlans brum,
kan Livet göra trumman stum
och stumma blommors doft till sång




Fri vers av S-E Forslin/same
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-14 15:32



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Sista versen bara så fin, du får till det så härligt med orden.
2016-04-15

  Ingrid Trolle
En vacker bild av
vår fantastiska natur
som vi snart vill se slå
ut i sin fulla prakt.
2016-04-14

    ej medlem längre
Så sant ... Vackra ord från naturen här!

"ty likväl som Livet hörs i forsens språng,
i syrsans spel, i humlans brum,
kan Livet göra trumman stum
och stumma blommors doft till sång"
2016-04-14
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same