Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagens buffel 69 inkluderat moms.


Dessa invandrare...

Dessa invandrare
vad vore Sverige utan dem?

Alltså, tänk er ett Sverige utan
Kebab
det vackra ordet integration
kulturkrockar
vitlöksbussar
och efternamn
som är fullständigt omöjliga 
att uttala
på ren småländska.


För att inte tala om
att det alltid finns 
en kiosk öppen
när snuset är slut.
Tack för det Machmutta!


Och har du någonsin
tänkt på hur det hade varit
mellan exempelvis
skåningar och samer
eller Göteborgare
och Stockholmare
om inte vi haft
invandrarna?

Nähä.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-14 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP