Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som kallas liv

Se tillbaka! Skåda det förflutna, det förgångna
Detaljerade episoder, korta som långa

Minns du de som höll dig uppe när tider var svåra?
Minns du de som svek, som blott ville såra?

Tid som likt vatten rinner
Tid som veknar och försvinner

Tankar ekar i de äldres sinnen
Snart finnes blott minnen




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-14 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord