Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag känner av annalkande förändringar i mitt liv och den ännu levande "unge mannen" och den blivande "gubben" vill båda göra sig påminda....


Vägskälet

Vid livets mitt frågor väntar
En gammal själ suckar och flämtar

En chans att starta om på nytt
Att glömma allt det jag skytt

Med ögon som sett det mesta
Men även förträngt mer än de flesta

Den enes slut är den andres första steg
Släpp oket och var ej längre feg

En ny dag gryr i öster
I fjärran hörs mjuka röster




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-14 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord