Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett par ord jag önskar tillägna min mor (som jag vill förstå mig bättre på) ett försök att vara så "naken" och ärlig som jag kan


Kära mor

Ingenting vara för evigt ty livet en dag sätter punkt
När allt känns gammalt och tung

Vilka spår lämnas kvar?
Vad är det för saknad jag har?

Det sägs att livet är nu, att det är här
Varje dag känner jag hur smärtan tär

Jag vill ej skåda tillbaka med hat
Ej minnas en massa tomt prat

Varje dag vill jag vara dig nära
Moder du kära




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 386 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-14 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord