Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man läser mellan raderna och lyssnar på underliggande propaganda!


Sönderfall

Jag är inte rädd för de som skriker
högt och visar vem de är och står för
Min rädsla är över den tystnad som
lagt sig som ett lock över vårt lands
befolkning

Sover alla eller lever de i en fantasivärld.
Något händer i vårt samhälle och ingen
vågar säga sanningen och stå för våra grund
värderingar. Man har fokuserat på SD och
insåg försent att man öppnar inte sitt hjärta
förrän motparten visat att grundvärderingarna
överensstämmer.

Klart att vi ska hjälpa människor i nöd men
alla som kommer in genom dörren måste
veta vilka förväntningarna är för att kunna
leva upp till den samhällsordning som gäller
alla i vårt land.

Invasionen kommer inte med bombplan och
tanks utan med makt och kontroll. Manipulation
och intrång i alla system.
Snart finns det sjuka i alla samhällsfunktioner
och demokratin faller sönder.

Hoppas att jag inte har rätt!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av WyS VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-14 23:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Instämmer till fullo med dina tankar.
Den osynliga manipulationen och en sjuka breder ut sig likt en hydras intrikata spindelnät överallt...är farligare än allt annat!!
2016-04-17

  Solstrale VIP
Det hjälper inte med kramande volontärer, tyvärr, längre som förr i tiden. Grannen finskt krigsbarn minns kramen när hon komtill Sverige, hennes dyraste klenod... Vi har svårt att finna didaktiskt pedagogiskt sätt att nå maktjavarna alltså kaffe, Javadrinkarna, som måste ha det för att hålla sig vakna, vi måste hitta en metod att entusiasmera dem på... Har också tänkt så i dag.. Skrev "sagan om HUVUDET ( en politisk satir) ...
2016-04-14
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP