Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglabud


med bud om våren

hon kommer

små svepande rörelser

genom träd och dunge

under sol så gassande het

förbi ormar som lapar värme

över bävrar som väntar in skymningen

och ovanför svävar två svanar

citronfjärilen dansar vidare

medan våren slår ut

i hennes virvlande spår













Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-15 10:11



Bookmark and Share


  Niliboy
Fint!
2016-04-15

  Bibbi VIP
Så livs levande beskrivning.
2016-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP