Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick (HC)

 

H. Clinton och B. Sanders i Brocklynbatalj

Polsk riksdag är ordet, ingen smådetalj.

De skrek i mun på varann

så att inget nytt kom fram

och Hillary visade argt sin tandemalj.

 

©tk.




Bunden vers (Limerick) av thyra
Läst 295 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-15 10:41



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Anakreonsk känsla i din limerick!


2016-04-16
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra