Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ha allt och kasta bort det

du ägde allt
kärlek tusenfallt

hade alla på din sida
ändå ville du få dem att lida

med hård hand du styrde upp
i din hönsgård var du tupp

att tårar föll som regn
var inget ovanligt i ditt hägn

du trodde att du måste slå
för att de dina inte skulle gå

men de gick ändå
ingen vill ju alltid dåligt må

du blev lämnad i ditt hägn
i dina egna tårars regn

och som du gråter
det finns ingen kvar som förlåter














Bunden vers (Rim) av Poesia VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-15 11:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så tragiskt.
2016-04-21

  tidsliv
Står att du vill ha konstruktiv kritik och jag har ingen att ge. Ville ändå skriva och berätta att din text berörde och jag tycker mycket om den.
2016-04-17

  kirsti ylinikka VIP
Började läsa som trevligt rim, slutade med hjärtat i halsgropen. Tankeväckande text!
2016-04-15

  DominiQueen
Starkt. En text att begrunda.
Bravo
2016-04-15

  Marita Ohlquist VIP
En stark text som berör!
Väcker tankar och känslor.
2016-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP