Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bildkälla: Fri från Google


Och allt finns inom


så många som passerat
som vore jag en bäckfåra
emellanåt uttorkad
fylls på vid regn
för att tömmas igen
på vänskap
kärlek
förluster

nu låter jag naturen fylla mig
från klara källan i gläntans smyg

och de som passerar 
jag bara låter förbi
utan att agera 
eller reagera
swish
skogens fåglars drill
vindens sus igenom allt
aldrig är det tyst mer

och inte är jag ensam mer

















Fri vers av Poesia VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-15 12:40



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Innerligt vackert.
2016-04-21

  Niliboy
Nej, inte är vi ensam mer när vi upptäckt naturen den fantastiska skapelsen å får lov att fröjdas....
2016-04-15

  DominiQueen
Så vackert och stark igenkänning att lära sig att bli ett med naturen och sig själv, att bli sin inre bästa vän och inte låta sig pga gränslöshet ta in andras energier. Att lära sig gränssättning och att varsin frid, njuta naturens helande krafter. Att läka. Hitta hem till sin inre frid.
Väldigt fint skaldat och en underbar bild Du smyckat med. Tack.
/DominiQue
2016-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP