Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla poeter börjar någonstans, här en sångtext i bästa "extrem-metal" anda jag skrev som 14-15 åring när vi skulle komponera en sång i musikundervisningen


Grispest i Norge [Arkivet]

En pest i Norge har brutit ut
Akta er, era liv tar snart slut

De kommer med pesten, de kommer med Döden
Det är grisarna som kommer bestämma era öden

Grispest i Norge, Grispest i Norge...
Grispest i Norge, Grispest i Norge...




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 436 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-15 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord