Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag

Ett
så förändrat pulsslag
Två
andetag i tystnad
Tre
sanna kärleksstunder

2013-10-25 (lel)




Fri vers (Fri form) av Lennart Länk
Läst 241 gånger
Publicerad 2016-04-15 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Länk
Lennart Länk