Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Waka tanka


En sång

Fann där i en sång
inga ord inga ord alls
blott en enda ton
den var enslig som den ljöd
men helt underbart vacker
2016-04-04 (lel)




Bunden vers (Annat versmått) av Lennart Länk
Läst 198 gånger
Publicerad 2016-04-15 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Länk
Lennart Länk