Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I behörigt hjärta

 

Jag ville höra din längtan

se din vildhet dansa

våga öppna mina händer

och följa linjens brant

över vemod

ånger och ovilja

till ljusets heta kärna

för att läka mina sår

i behörigt hjärta.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-15 17:41



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Så vackert!
2016-04-15

  DominiQueen
Gudars så vackert, berörande.
Tack


2016-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP