Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smycka

 

Smycka

 

smycka

 

smycka min själ

älskade du

 

pärlor faller

lycka glädje 

 

smycka så

mitt tempel är ditt

 

att vandra 

i gyllene salar

 

så kom

min själ

så kom 

 

smycka min själ

älskade

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-04-15 18:35



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fin!
2016-04-18

  mike irow
vackrare!
2016-04-15

    Peter Söderqvist
Vackert skrivet om kärleken.



2016-04-15

  ULJO
Underbart tecknar du kärlekens attribut
2016-04-15

  M:tin
Underbara tankar i ord, Nina!!!!!!
2016-04-15

  Goraxy 89 Orion VIP
Instämmer här helt med DominiQueen !

MKT Vackert som i en katedral :)
2016-04-15

  DominiQueen
Å så vackert... sakralt...

Älskar stämningen...
2016-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP