Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick bottennapp


Solen värmer

Solen värmer min frusna själ,
det är det enda som håller mig uppe
Fick bottennapp igen
Ser bara förälskade par överallt
När ska det bli min tur?
Längtar...




Fri vers (Fri form) av Susa
Läst 167 gånger
Publicerad 2016-04-15 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa