Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dagens drama


Drakdräparen

 

 

 

Draken dräptes

drängar drömde

dravel dryftades

diné dukades

Drottningen drack

dagens dagg

drillflickor drillade

 

Drakdräparen dängde

det döda

drakhuvudet dumdristigt

drottningen dog

 

drakdräpare!

din drummel!

din drottning dog

ditt dåraktiga dängande

dödade drottningen!

du dumdristiga drakdräpare

din dumskalle

din dynghög!

 

dramat debatterades

drakdräparen desarmerades

Driftiga drabanter

drog dussinet dubbelsablar

drastiskt dramatiskt

dömde de drakdräparen

 

domen:

döden denna dystra dag

de drastiska drabanterna

dekapiterade drakdräparen

den dåren!

 

därpå dramatiserades dramat:

drakhuvudet detonerade

dödade drabanterna

 

de darrande dumma drängarna

dryftade drastiskt:

 

"dödar du drakdräparen

drabbar det dig"

 

 

 

Där dog detta dramatiska drama!

 

 

 

 

fotnot: dekapitering = halshuggning

 

 

 

P.G 20160417

 

 

 

 

 




Prosa (Fabel/Saga) av Peter G VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-17 11:08



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det driver de ... Drar drunknar ... Direkt dräpande demoniskt ... Drillar dryper duger!
2016-04-18

  DominiQueen
Du diktade duktigt
:-)
D som i DominiQue
- me like... ;-)

High 5
2016-04-17

    carinamnm
Damned dramatically!!!
2016-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP