Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett töcken av malt och humle

"Vad gör du nuförtiden gamla vän?"
"Har du nått dina drömmar än?"

"Nej inte riktigt, det är en väg kvar att gå"
"Jag känner bara ibland hur svårt det är att drömmar nå"

"Jo jag vet nog det, att plugga sig till döds"
"Och fasa över hur ens ekonomi har sköts"

"Jag skulle bli läkare sa far, likaså mor"
"Nu är de icke varse verkligheten, eller så jag tror"

"Har du funderat över vad ditt nästa steg blir för att fullända din vardag?"
"Att ensam jaga kontanter, eller smälta samman med ett arbetslag?"

Jag flinade, log och drog jackan över min resliga kropp
Stapplandes från puben, Planering? Nej det får bli ett tillfälligt stopp...




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-16 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord