Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad gör du

 

jag ser dig komma

 i en ljus linkostym

skruttig

håret spretande som en slöja

du bär blommor i handen

halvvissna..

 

du går och går..

men kommer ej närmare

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-16 23:03



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Var glad för det, för vem vill ha vissnade blommor!
2016-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP