Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt barn

nyss var du liten

du växer upp

med egen vilja

till en tonåring

som är skör som glas

som är vilsen som få

mitt barn

vi stod varandra nära

till för ett år sedan

då vi ofrivilligt

skildes från varandra

kunde prata om allt

men nu

vill du inte veta av mig

tack vare alla dessa

lögner 

lögner du tror på 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-17 14:52



Bookmark and Share


  tidsliv
Text dom skär i hjärtat. Så mycket kärlek och så den stora sorgen över klyftan. Hoppas på er återförening!
2016-04-17
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77