Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( 2013 )


DU betyder något för mig

***

Jag tycker om dig mer än jag älskar choklad
Jag tycker om dig som ett barn älskar att slicka ur vispskålen till kaksmeten
Jag tycker om dig lika mycket som jag älskar vispad grädde på min chokladpudding
Jag tycker om dig lika mycket som jag älskar socker och kanel på mina pannkakor

Du är min grillkrydda till maten, som jag inte vill vara utan
Du är som längtan efter nattamaten som jag suktar efter, efter krogen
Du är som mitt morgonkaffe, min cigg, och bästa låten på spotifylistan
Du är som låten som får min höft att vilja shaka på dansgolvet

Du är som känslan efter en dusch, en renbäddad säng
Du är som känslan av en lång biltur, en varm sommardag, med musiken på högsta volym och gasen i botten
Du är som känslan av ett svalkande dopp i havet
Du är som ljuv musik i mina öron

Du betyder lika mycket för mig som ett barns längtan efter sin lördagsgodispåse

Du får mina ögon att tindra som ett barns ögon på julafton

Du är som smaken av en äkta vaniljstång i vaniljsåsen

Puss

***

 Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 626 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-17 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale