Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tolkning från blått till vårt språk

Upp med händerna skrek han
Ner med livet hörde jag


CM~




Fri vers (Fri form) av CorneliaMalva
Läst 423 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-17 19:40



Bookmark and Share


  Zandor
;-)
2016-08-10

  mike irow
suvärent!
2016-04-17
  > Nästa text
< Föregående

CorneliaMalva
CorneliaMalva