Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävulens famn

Jag bankar på dörren
Tiden står still
Dimman den kommer
Han sa ”spring om du vill”

Tyngdkraft mot alla väggar
Ingen hjälper mig upp
Jag ser sorger och svek
Och alla själar som skrek
Mina knän är vikta
Mina knogar droppar
Mina tårar rinner
Mitt hjärta han stoppar

Jag ser mörka moln nu
Jag var inte önskad
Jag ser stora horn nu
Somnar i hans famn




Fri vers (Fri form) av CorneliaMalva
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-08 11:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Då har man problem.
2018-11-08
  > Nästa text
< Föregående

CorneliaMalva
CorneliaMalva