Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min känsla 18/11 2019

Luta sig ut
Känna hur man tar slut
Hur man blivit något annat
Att man tappat taget och inte vill bli hittad
Att man tappat bort sig och vill glömma
Hoppet syns bara som en vag stjärna i himmelen .. och hon var som bortblåst




Fri vers av CorneliaMalva
Läst 190 gånger
Publicerad 2019-11-18 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CorneliaMalva
CorneliaMalva