Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAD VORE LIVET UTAN DRAMA!

SÅ SITTER DU DÄR SÅ BITTER.
SÅRAD IN I SJÄLEN.

TA NYA TAG, ÄR UPPMANINGAR DU FÅR.
AV DESSA VÄNNER SOM INGENTING FÖRSTÅR.

EN KNÖLIG KUDDE DINA TÅRAR FÅR.
AV NYA TAG FINNS INTE ENS ETT SPÅR.

MEN SNART ÄR ALLT GLÖMT DÄR DU GÅR I SOLEN.
DET VÄNDER, DET VÄNDER!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-18 20:23



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Vi får hoppas på det.
Lite jobbigt att läsa bara versaler
2016-04-24

  Solstrale VIP
DU HOPPINGIVANDE FICKLAMPA I MÖRKRET DU ÄR, ETT UNDERVERK!
2016-04-18

  Ninananonia VIP
Ja en fin text.. om livet smärta och sol :)
2016-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP