Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För alltid i dig

 

När stormen har lagt sig

och vi är i det finaste

då jag får ta dig, hålla dig

det där hårdaste

mjukaste

som aldrig släpper

som lägger sig tillrätta

i det allra känsligaste

ömtåligaste, dit

där bara du har tillträde

 

i det ögonblicket

slutar jorden existera

och jag är för alltid

i dig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-17 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP