Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mumindalen

Om man är liten och väldigt fatal
då kan besöka en Mumindal

En Muminmamma som kommer med saft
En Muminpappa som talar med kraft

Ett Mumintroll som vill leka med dig
En snorkfröken ler och vill säga hej

Alla små homsor och söta små troll
Lyckliga bor de på varsitt håll

...och även en liten olycklig lus
skulle få plats i ett Muminhus






Fri vers (Fri form) av Krimskramsan VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-04-17 21:34



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
En sagolik dikt ..gillar
2016-04-28

  gunnnar nylund VIP
Ja, hoppas att dagens barn förmår....
hålla sin fantasi igång å, inte drukna
för mycket i IT samhällets djungel.

Leve fantasin! Mumin i våra hjärtan!!
2016-04-24

  Trädskugga
Fint och strävsamt exakt rimmat, om att de alltid måste finnas plats för en till i paradiset där även skuggor bor.
2016-04-24

  tidsliv
Åh kom och tänka på en historia som utspelar sig där. Tror den heter "det osynliga barnet". Just med att det även får finnas sorg i en värld av glädje, precis så som verkligheten.
2016-04-17

  mike irow
jag tycker mycket om denna dikt!!!
2016-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP