Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina rosor?

 

Dina rosor är så vackra älskade

så utslagna och så fulla av blom

 

ja din själ viskar liv

 

för du får mig att vilja blomma

 

för du får mig att vilja

känna så

 

du får mig att se

 liv

 

för jag har aldrig förr känt så 

 

så stå här bredvid

 

så lägg dig intill mig

 

tätt intill

 

ja älska mig så

vackra blomma

 

älska mig så

bara så

 

 





 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 530 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2016-04-18 09:12



Bookmark and Share


    Thalia
Din själ viskar liv, riktigt fin att läsa.
2016-04-21

    Birgersdotter VIP
Ljuvligt vacker!
2016-04-21

  Fem hjärtan VIP
Ljuvligt vacker poesi!
2016-04-21

  ULJO
Kärlekspoesi när den är som allra vackrast
2016-04-19

  Änglaögon
Kärleksfullt vackert med en doft av rosor.
2016-04-18

  M:tin
Ljuvliga ord!!!!!!
2016-04-18

  Sofhia Wirström
vilken underbar kärleksförklaring, så vackert skrivet
2016-04-18

  Goraxy 89 Orion VIP
Att bokmärka en sådan text är ett Must !
2016-04-18

  Goraxy 89 Orion VIP
Helt enkelt en UNDERBAR text

Alldeles förstummad över hur fint orden grupperat sig, till ett så svindlande Vackert mönster här!?
2016-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP