Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din bukett?

 

Jag älskar din vackra bukett

av vilda ömsinta rosor

mjuka nejlikor och gröna blad

jag älskar som du sköna blomma

för du ger mig allt jag behöver

allt jag någonsin velat ha

allt detta ger du mig

finner jag i dig 

du vackra du sköna

din doft berusar min själ

din kärlek värmer mitt hjärta

du älskade är min största kärlek

jag älskar dig du ömsinta själ

jag älskar dig jag svär

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-04-18 09:20



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Vacker & kärlesfull
2016-04-18

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om kärlek stor!
2016-04-18

    ej medlem längre
Stor poetisk känsla bor i den här vackra dikten.
2016-04-18

  M:tin
Skön poesi!!!!!!
2016-04-18

  Sofhia Wirström
så poetisk och målande vackert
2016-04-18

  Goraxy 89 Orion VIP
Åååååå så skönt med dessa kvinnliga former och känslan i Dikten med stort D.
2016-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP