Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nöden prövas vännen

alla som kom till mig
i glädje och fest
var är ni nu
när sorgen råder
och tårarna faller

åh, smutsar jag ner
med ögon fulla av sorg
drar ner också er
ni som låtsas som om
allt bara är som det ska

var jag för er
blott ett gästspel
någon att roas av
att skratta åt
att leka med

nu bjuder jag in
till sorgvaka 
kom och gråt med mig
så kan vi skratta sen
åt världens galenskaper















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 526 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-18 12:16



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Stark beskrivning av ett tillstånd.
2016-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP