Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande Död

 

Det är inte så jävla lätt

att hålla sig ovanför ytan

Där i det nattsvarta vattnet

omsluts jag av djupets omfamnning

Jag dras ner och kastas fram och tillbaka

Förlorar fokus i strömvirvlarna

Det är lönlöst att ropa på hjälp

Jag får klara mig själv

 

Det är jag mot havet

Det är jag mot det svarta djupet

Jag kan kämpa bäst fan jag vill

Ingen bryr sig ändå

Död eller Levande

eller

Levande Död

 

Varför ska jag bry mig längre

Jag är förlorad

Jag ser inget ljus

I am NOBODY

who the fuck cares

Fan vet du om ensamhet

Jag är ensam i ensamheten

och det börjar att bli svårt att andas

Vill jag ens försöka

Whats the point

Förlorad i ensamhetens grepp

Förlorad

 

Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/ 

 

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-18 21:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En stark gripande text.
2016-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale