Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömma bör vi, annars dör vi men det gör vi ändå...


Självmordsbombardrömmar

Problemet
med stora drömmar
är
att det fantastiska ruset
och den där underbara
energin
som infinner sig
snabbt försvinner
när verkligheten
uppenbarar sig 
och man i sina tankar
lämnas ensam
med en självmordsbombare 
i en trasig hiss
på sjuttielfte våningen.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-19 06:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mycket bra text. Jag understryker det med följande namn Samir Kassir (författare/historiker), död i ett bombattentat.
2016-04-30

  Bo Himmelsbåge
Så sant skrivet!

Då gäller det att snabbt läsa sin
Pater Noster och be om att slippa
hamna i samma himmel som självmordsbombaren räknar med!

Tänkvärda ord!

2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP