Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku


Korsordet



Korsordets rutor
ej fyllda med gåtors svar
stirrar tomögda




Bunden vers (Haiku) av Hildegun Relefors
Läst 240 gånger
Publicerad 2006-05-04 09:34



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Haha! Det där känns igen. Det får inte vara för svåra gåtor för oss i livet..., då lurar tomheten...
2006-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors