Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sandöknen



Sandöknens vågor
formas av heta vinden
liksom havets blå




Bunden vers (Haiku) av Hildegun Relefors
Läst 244 gånger
Publicerad 2006-05-04 09:38



Bookmark and Share


  PetraSally
hej - du och jag har två små dikttvillingar eller vad man ska säga - din dikt här har nåt gemensamt med en som jag skrivit som heter Hyttlängtan - kolla den om du vill och säg vad du tycker?

PetraSally
2006-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors