Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändlöst

Det ändlösa konstaterades inom honom. Hon var ännu ett hopplöst fall, uppfylld av en oändlig kärlek. Det fanns inget annat man kunde göra, än att älska henne. Och älskade henne, det gjorde han. Han älskade henne varje minut, varje sekund. Han älskade henne, för hennes sätt att uttrycka sig på. Han älskade henne för hennes fantastiska förmåga, att visa sin kärlek på och för hennes sätt, att forma orden, till oändlig kärlek. Han beundrade hennes verk och överöste henne med kärlek, beundran från sitt hjärta och det fick henne, att känna sig älskad igen, på ett underbart fint sätt, just så som varje kvinna vill känna .Vill, vill, vill. Hon ville det, att han skulle älska henne så, just så, evinnerligt och ändlöst.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-04-19 11:33



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
å så vackert och underbart att bli älskad så...önskar man att varje människa skulle få vara
2016-04-19

    ADI Nehlin
fint skrivet
2016-04-19

    ej medlem längre
Ord som berör alla sinnen att läsa.
2016-04-19

  Sofhia Wirström
så vackert
så skört

2016-04-19

  M:tin
Berör otroligt mycket verkligen!!!!!!
2016-04-19

  tidsliv
Stark text om det vackra mellan två. Tycker att det bästa i den här texten är att han ser henne, på riktigt. Och älskar det.
2016-04-19

    ej medlem längre
ända möter med lycka,+
2016-04-19

  mike irow
vackra ord färdas oändlig...
2016-04-19

  Goraxy 89 Orion VIP
ÄNDLÖST andlöst oändligt - i den eviga dimensionen, som en konstnärssjäl fått besöka, se som barn, avbilda ofullständigt enligt henne. - Jag har aldrig talat med henne, men hennes visioner och avbildningar har talat.
Hon berättade om Musiken som man på en gång kunde höra, se, lukta, smaka - och de obeskrivliga färgerna som inte ens finns på en jordisk palett och Kärleken Kärleken...ALLT var Kärlek där, blommorna, ängarna, djuren, själarna, deras kroppar, allt brann av Kärlek.... Oändlig Kärlek. Oändlig Oändlig... Hur kan Kärleken vara Oändlig?
2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP