Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Champagnegalopp!!!

Armen var senig, näven stark,
själen var vig under hudens bark,
och viljan var hemsmidd i stål!

De tände på och lät elden gå

Jag tänker på vad de tänkte på
där i storskogens sotsvarta kol ...

vad han tänkte på när frosten nöp
när han grävt en grav för vart barn som stöp
och sin gumma han vrokt i ett hål ...

ostron kaviar sextimmarsdag?




Bunden vers (Rim) av S-E Forslin/same
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-19 12:11



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En dikt skriven direkt
ur hjärtat till läsarens
hjärta
2016-04-19

  Öknens Ros VIP
Vad tror du?
2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same